NÁŠ PŘÍBĚH

Vaříme s L.C.P

láskou, citem, péčí

Historie akcí sahá do roku 2015

Zpočátku to byla jen jedna akce zaměřená pro stále hosty pizzerie a chuť nabídnout jim něco málo ze švédské kuchyně. Ihned po tomto večeru byl jasné, že nezůstane u této jediné akce a další tématický večer byl na světě. 
Skvělá parta 50ti hostů si pochutnala na švédských specialitách a toužili ochutnat i něco jiného. Spřátelená skupinka lidí nejen že ochutnala 6 chodů specialit severské země, ale dozvěděla se i spoustu zajímavých věcí o tradicích, které jsou v severských zemích na denním pořádku včetně videoprojekce.

Následoval za měsíc další z večerů, tentokrát se zaměřením na japonskou kuchyni. 

Možnost si umotat vlastní rolky, ochutnat spoustu ryb to bylo hlavní náplní večera.

Velkým pozitivem této akce byli děti, které se aktivně zapojili a to dokreslilo celé odpoledne a večer. 

Ze severu před východ zeměkoule jsme na III. večeru zavítali do Mexika. 

Vlastní výroba quacamole, ochutnávka chili con carne , burittos a další super pokrmy mexické kuchyně to bylo to, co znamenalo touhu potom ochutnat i něco jiného. 

Proto jsme se přesunuli o kousek výše a zařadili USA víkend. 

O něm si můžete přečít v samostané sekci Amerického večera


Od té doby se pomalu rozrůstáme a chystáme pro Vás další akce nejen v libereckém kraji. Již brzy nás najdete v Praze, Brně a hlavně všude tam kde budete chtít, proto neváhejte a kontaktujte nás. Doporučíte nám restauraci ? Dostanete od nás 2 menu na akci zdarma (platíte si pouze nápoje) 

 

— PROČ BYSTE MĚLI ZAVOLAT PRÁVĚ  NÁM —

Vaříme pro vaše chuťové pohárky

ČERSTVÉ INGREDIENCE

Na každou akci používáme vždy čerstvé suroviny, které kupujeme v den akce. 

SKVĚLÝ ŠÉFKUCHAŘ

Libor Kozák pracuje jako kuchař od roku 1998 a získal za svou kariéru mnoho zkušeností. Ve Švédsku, kde působil 6 let se naučil skvěle připravovat nejen pokrmy z ryb, ale i typická národní jídla. Se získanými zkušenostmi v mexické restauraci, umí připravit naprosto vynikající Chili con carne. Japonsko-thajská restaurace a praxe jako šéfkuchař to je asi to nej proč ochutnat jeho sushi. 

DOMÁCÍ ATMOSFÉRA

Na každé akci se snažíme sbližovat všechny hosty a pomáháme tím navodit skvělou atmosféru. Při dalších večerech k sobě mají hosté zase o kousek blíže a večery tak získávají skvělého ducha

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky