NÁŠ PŘÍBĚH
Vaříme s L.C.P
láskou, citem, péčí
Historie akcí sahá do roku 2015
Zpočátku to byla jen jedna akce zaměřená pro stále hosty pizzerie a chuť nabídnout jim něco málo ze švédské kuchyně. Ihned po tomto večeru byl jasné, že nezůstane u této jediné akce a další tématický večer byl na světě.
Skvělá parta 50ti hostů si pochutnala na švédských specialitách a toužili ochutnat i něco jiného. Spřátelená skupinka lidí nejen že ochutnala 6 chodů specialit severské země, ale dozvěděla se i spoustu zajímavých věcí o tradicích, které jsou v severských zemích na denním pořádku včetně videoprojekce.
Následoval za měsíc další z večerů, tentokrát se zaměřením na japonskou kuchyni.
Možnost si umotat vlastní rolky, ochutnat spoustu ryb to bylo hlavní náplní večera.
Velkým pozitivem této akce byli děti, které se aktivně zapojili a to dokreslilo celé odpoledne a večer.
Ze severu před východ zeměkoule jsme na III. večeru zavítali do Mexika.
Vlastní výroba quacamole, ochutnávka chili con carne , burittos a další super pokrmy mexické kuchyně to bylo to, co znamenalo touhu potom ochutnat i něco jiného.
Proto jsme se přesunuli o kousek výše a zařadili USA víkend.
O něm si můžete přečít v samostané sekci Amerického večera
Od té doby se pomalu rozrůstáme a chystáme pro Vás další akce nejen v libereckém kraji. Již brzy nás najdete v Praze, Brně a hlavně všude tam kde budete chtít, proto neváhejte a kontaktujte nás. Doporučíte nám restauraci ? Dostanete od nás 2 menu na akci zdarma (platíte si pouze nápoje)
— PROČ BYSTE MĚLI ZAVOLAT PRÁVĚ NÁM —
Vaříme pro vaše chuťové pohárky
ČERSTVÉ INGREDIENCE
Na každou akci používáme vždy čerstvé suroviny, které kupujeme v den akce.
SKVĚLÝ ŠÉFKUCHAŘ
Libor Kozák pracuje jako kuchař od roku 1998 a získal za svou kariéru mnoho zkušeností. Ve Švédsku, kde působil 6 let se naučil skvěle připravovat nejen pokrmy z ryb, ale i typická národní jídla. Se získanými zkušenostmi v mexické restauraci, umí připravit naprosto vynikající Chili con carne. Japonsko-thajská restaurace a praxe jako šéfkuchař to je asi to nej proč ochutnat jeho sushi.